Provincie Vlaams-Brabant

Provinciale Infodag Vlaams-Brabant 25 maart 2011

Op vrijdag 25 maart 2011 kwamen de Vlaamse Actieve Senioren samen in het OC Berkenhof te Kortenberg voor de Provinciale Infodag Vlaams-Brabant.

Vrijdag 25 maart was een prachtige warme lentedag… maar toch kwamen 47 Vlaamse Actieve Senioren samen in het OC Berkenhof te Kortenberg voor de Provinciale Infodag Vlaams-Brabant.

Na een verwelkoming door provinciale voorzitster Hilde Tas gaf Nadia De Peuter, onze educatieve medewerkster, een overzicht over de werking tijdens het afgelopen jaar en over de uitdagingen die ons te wachten staan bij het implementeren van het Beleidsplan 2011 -2015.

Nadia stelde dan een ludieke manier voor om een van de milieudoeslstellingen van ons beleidsplan te realiseren. We zullen de leden van de afdelingen belonen die op ecologisch verantwoorde manier de verplaatsingen naar de vergaderingen doen. De "beste" afdeling zal begin 2012 een MILIEUPLUIM ontvangen. Ludo Van Lent las het reglement voor.

Daarna stelde Lou Laureys de Provinciale reis voor september 2011 naar Noord-Frankrijk voor. Een schitterende mengeling van cultuur en culinair genieten.

Prof. Herman Van Coppenolle, tenslotte belichtte de noodzaak en de voordelen van het in beweging blijven voor de gezondheid van senioren. Hij gaf hierbij, naast de nodige brochures en een DVD voor de aanwezigen, ook een demonstratie van wat een 70 plusser thuis kan inoefenen.

Kijk even naar een reeks foto's van deze geslaagde namiddag! klik hier

Geschreven door Carl Hermans op 20/06/2011 10:58:22