Provincie Vlaams-Brabant

Wij stellen de Vlaamse actieve senioren in Vlaams-Brabant aan je voor!

 

Klik HIER voor het bestuur van provincie Vlaams-Brabant

Vlaamse actieve senioren Vlaams-Brabant telt 14 afdelingen, verdeelt over 2 arrondissementen bundelen hun krachten om onze enthousiaste leden een fantastisch cultureel aanbod te bieden.... 

2-maandelijks komen telkens 2 leden per afdeling samen om vanuit alle hoeken van Vlaams-Brabant inbreng te leveren voor een goede samenwerking.

Elke afdeling behoudt toch wel zijn eigenheid. Het karakter van een afdeling wordt gestimuleerd door de stad of gemeente waarin ze is gevestigd en door de aangesloten leden. Op democratische wijze tracht men telkens een jaarprogramma samen te stellen, rekening houdend met de wensen van de leden. Met een landelijk Langdorps karakter tot een stedelijk Leuvense diversiteit, kunnen wij in Vlaams-Brabant een heel brede waaier van activiteiten aanbieden.

Door de goede samenwerking tussen de afdelingen kunnen we al heel wat retorische provinciale activiteiten noteren: de jaarlijkse infodag, waar telkens een afdeling in het grote daglicht wordt gezet, een jaarlijkse provinciale meerdaagse reis en 5 keer per jaar een seniorenacademie van hoogstaande kwaliteit.

Heeft u interesse om deel uit te maken van onze vereniging? Dat kan! Er wacht u een fantastisch cultureel aanbod in elk van onze afdelingen: Aarschot, Asse, Langdorp, Groot-Diest, Groot-Haacht, Tienen, Leuven, Winksele, Herent, Boortmeerbeek, Kortenberg, Tervuren, Wezembeek-Oppem, en Dilbeek.

Aarzel niet langer en sluit aan bij de Vlaamse actieve senioren van Vlaams-Brabant. Er is zeker een afdeling in jouw buurt!

Contact:
Karin Van Loo
GSM: 0471-32 48 39 of karinvl@vlaamseactievesenioren.be

 

Geschreven door Tamara Reyniers op 20/05/2016 15:46:25