Privacybeleid

Dit is de website van de Vlaamse actieve senioren, vereniging zonder winstgevend doel.

Vlaamse actieve senioren vzw
Lange Winkelhaakstraat 38
2060 Antwerpen
tel. 03-233 50 72
fax 03-234 22 11
info@vlaamseactievesenioren.be

Vlaamse actieve senioren heeft geen BTW-nummer.

Elk bezoek op onze website is anoniem, tenzij je zelf contact zoekt via de knop 'Contacteer'.
Je e-mailadres wordt niet automatisch opgeslagen.
Wij houden geen informatie bij met betrekking tot de pagina's van andere sites die je geraadpleegd hebt om naar onze site te gaan.

Persoonlijke gegevens zoals je naam, e-mailadres en postadres die je ons bezorgt via de knop 'Contacteer' kan je steeds opnieuw opvragen, laten wijzigen of verzoeken ze uit ons bestand te verwijderen.

We gebruiken de door jou aangebrachte informatie via de knop 'Contacteer' om deze website te verbeteren, om je op de hoogte te houden van veranderingen, activiteiten en werking.
Jouw gegevens worden nooit doorgegeven, uitgeleend noch verkocht aan derden.

Verzoeken tot lidmaatschap worden doorgegeven aan de afdeling van jouw keuze.

We hebben geen commerciële partnerschappen, samenwerking of specifieke relaties met reclamebureaus op Internet.

Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site. We stellen alles in het werk om de beveiliging van je persoonlijke gegevens te waarborgen.

Als je van mening bent dat onze website deze privacyverklaring niet respecteert, wanneer je wenst te reageren of wanneer je je gegevens wenst op te vragen, te laten wijzigen of te verwijderen, kan je ons contacteren

Deze privacyverklaring geldt voor alle pagina’s van de website van de Vlaamse actieve senioren en voor de registratie van deze website. De privacyverklaring is echter niet van toepassing voor de pagina’s van websites van derden waarnaar wij verwijzen en die een andere privacyverklaring kunnen hebben.

Geschreven door Danny Simons op 12/08/2015 09:16:53