Afdeling Lokeren

Gelukkig Nieuwjaar !

In 2018 werden vele records verbroken, maar 2019 heeft er ook alvast eentje, want niet minder dan 96  Vl@ssertjes kwamen aanzetten voor onze nieuwjaarswandeling.  Ja, je leest het goed ! Dat zijn heel veeeeeeeel zoenen en wensen voor het nieuwe jaar. Het was dan ook een blij weerzien na de (weinig, maar toch)  Vl@sloze dagen van het jaareinde, daar aan de parking van het zwembad.

Eerst las Arthur zijn nieuwjaarsbrief voor, iets in de trant van :

Liefste Vl@ssertjes,
met mijn gele hesje aan,
kom ik hier nu voor u staan,
om als alle mensen
u  veel moois te wensen.
Daarom gaan wij nu te voet
met ons hesje zoals het moet,
we zullen ook eens klinken
en af en toe wat drinken
op het nieuwe jaar
en nu is mijn speechje klaar.

Nog een zoen met glitter
van jullie voorzitter,
Arthur

Na deze mooie woorden werden onze nieuwe leden van hesjes voorzien en kon de groep vertrekken, netjes begeleid door onze plichtsbewuste wegkapiteins, voorzien van hun C3, oftewel spiegelei, om het oversteken vlot en veilig te laten verlopen.

Zoals altijd werd er gebabbeld, gelachen en vloog er al eens een kwinkslag door de lucht, daar was ruimte voor, de vogeltjes zijn immers minder talrijk in de winter.
Moe, maar tevreden over deze mooie namiddag kwamen we terug aan op de parking, waar nog wat werd nagebabbeld.

Het was alweer een activiteit, die de moeite waard was, om na te vertellen aan onze kleinkinderen. Met dank aan Nicole en Tom voor het voorbereiden van de wandeling, Patrick en Karina, voor de logistieke ondersteuning, en Arthur en Christiane voor de boodschappen die ze deden om van deze winterwandeling met traktatie  alweer een onvergetelijk gebeuren te maken. En natuurlijk mogen we ook ons Sabientje niet vergeten, want die zorgde voor droog weer.

Voor sfeer en gezelligheid krijgt deze namiddag een dikke tien !

 

 

Geschreven door Marie-Christine De Smet op 14/01/2019 14:51:19