Afdeling Lokeren

Vl@s Lokeren bakt voor de Warmste Week !

Na de warme maanden van de voorbije zomer, vonden we dat we ook de herfst en winter nog een beetje warmer kunnen helpen maken. Daarom besloten we om dit jaar mee te doen aan de Warmste Week. Ons goed doel : Emiliani Lokeren, een voorziening voor mensen met een beperking. 

Hoe gaan we dat doen ? Wel, ons Christiane heeft een overheerlijk, maar geheim (helaas), recept voor madeleintjes en wafeltjes. Dus hebben we besloten om deze huisgemaakte lekkernijen op bestelling te bakken, te verpakken en aan de man te brengen voor 5 euro per zakje. Nicole, Karina en Christiane werken samen om alles in goede banen te leiden. 

We doen dus een warme oproep aan onze leden om familie, vrienden, buren, kennissen, ... aan te sporen hun duit in het zakje te doen (we aanvaarden ook briefjes). 

Hoe gaan we te werk ?
Je kunt bestellen via het bestuur. Zij zorgen voor bestelbonnetjes of noteren je bestelling.
De bestellingen worden gegroepeerd. Zodra we er voldoende hebben, zetten we ons aan het bakken en daarna kunnen de pakketjes opgehaald worden bij Christiane thuis, of bij een activiteit. In een blikken doos kunnen de koekjes ongeveer een viertal weken bewaard worden. We sluiten deze actie af in december.
De pakketjes werden reeds aangeboden op de vrijetijdsmarkt van zaterdag 8 september en de provinciale wandeldag van 25 september. Ondertussen verkochten we al een 150 pakketjes. Ook op andere activiteiten en de kerstmarkt brengen we ze aan de man. En bij Vzw Emiliani gaan ze ook pakketjes verkopen en er staan nog andere verkoopmomenten   op stapel. 

Een formulier om te bestellen vinden jullie hierbij. Bezorg ons jullie bestelling en wij zorgen voor de lekkere madeleintjes en wafeltjes. 

Maak reclame bij vrienden, kennissen, buren, familie zodat we laten zien dat ook de Vlaamse actieve senioren uit Lokeren een warm hart hebben voor deze actie. 

Wie weet kunnen we wel aanwezig zijn op de slotdag van deze actie op 24 december in domein Puyenbroeck te Wachtebeke om een mooi bedrag te overhandigen. 

Bij deze willen we ook al bij voorbaat onze eierenbezorgster, Marie-Jeanne Malin en Magda Houtman, die ons haar madeleintjesvormen uitleent, bedanken voor hun bereidwillige medewerking. 

TOON JE WARM HART
EN HELP ONS OM EEN MOOI BEDRAG TE BEZORGEN AAN EMILIANI ! 

Bestelformulier 

Vlaamse actieve senioren Afdeling Lokeren 

Steunt de “Warmste week 2018” Ten voordele van Emiliani – Lokeren Prijs per zakje € 5,- 

Bestel hier je zakje met madeleintjes en/of wafeltjes (schrappen wat niet past) Prijs per zakje : € 5,- 

Naam + voornaam : ............................................................................................................................................. .............................................................................................................................................

Adres : ................................................................................................................................... ............................................................................................................................................. 

Telefoonnummer : ............................................................................................................................................. 

Mailadres : ..............................................................................................................................................

Gewenste hoeveelheid zakjes : ............x € 5 : Totaal : € ...................................... 

 

Gewenste leveringsdatum : ............................................................................

Datum en handtekening : .............................................................................. 

 


Geschreven door Marie-Christine De Smet op 29/10/2018 11:37:34