Afdeling Destelbergen-Heusden


Afdeling Destelbergen-Heusden

donderdag 21 februari 2019 van 14:30u. 16:15
In de lusthof van Venus - Liefdesmiddeltjes door de eeuwen heen.
De Nieuwe admiraal
met Prof. dr. Marcel De Cleene

 

 In deze maand van Valentijn brengt Prof. dr. Marcel De Cleene ons een boeiende uiteenzetting over de grote variatie aan afrodisiaca die verschillende culturen door de tijd heen gebruikten.

Van de oude Egyptenaren en Romeinen tot de moderne mens: de zoektocht naar meer verleiding, betere seksuele prestaties of meer liefdesgenot is van alle tijden en alle volkeren. De Aziaten waren de eersten om te experimenteren met allerlei soorten afrodisiaca, maar ook de Joden, Arabieren, Indiërs en Europeanen hadden hun eigen recepten voor liefdesdrankjes. Van kruidenmengsels en bezweringen tot koude baden en vossenstaarten. In de lusthof van Venus neemt je mee op reis door de wereld van afrodisiaca. Hoor alles over de waarheden en onwaarheden van bizarre liefdesrecepten en de invloed van voedsel, edelstenen en dierensperma, -bloed, -eieren op je libido.

 

We verwachten u op donderdag 21 februari om 14:30 u in feestzaal "De nieuwe Admiraal" Dendermondesteenweg 228 Destelbergen. Tijdens de pauze kan je genieten van onze lekkere koffiekoeken en koffie .

Leden betalen 6€, niet leden 8€

Ben je nog geen lid van de Vlaamse actieve Senioren, kom dan eens kennismaken met onze vriendengroep, je bent van harte welkom.

Info: Yvan Van Damme  0486 53 21 38  of yvan.vandamme@skynet.be