Afdeling Boom

donderdag 5 januari 2012 van 12:00u. 16:00
Armoedeproject: Kom Mor Binne
OVM, Overwinningstraat 22-24 te Boom
met Jean Reyniers

Kom Mor Binne! Waarom dit initiatief en wie zit hier achter?

We moeten echt niet ver kijken om te beseffen dat er in onze onmiddellijke omgeving wel een aantal mensen wonen die het moeilijk hebben. En dan spreken we niet alleen over financiële problemen, maar er zijn zeker gezinnen, mannen en vrouwen en ouderen en jongeren die het moeilijk hebben op sociaal/maatschappelijk vlak en die misschien wel nood hebben aan wat extra steun onde vorm van een hartelijk gesprek in een ongedwongen sfeer met gelijkgezinden, maar ook met anderen.

Een aantal vrijwilligers uit Boom hebben daarom het initiatief genomen om in de wijk KaDrie een vereniging op te starten waar armen het woord nemen en op termijn die vereniging samen met hen verder uit te bouwen.Met de naam Kom Mor Binne willen we de traditionele gastvrijheid van de Boomse bevolking aangeven.

Iedere donderdag wordt het VOC 't Badhuis opengesteld van 12u tot 16u, waar IEDEREEN welkom is en waar altijd wel mensen aanwezig zullen zijn die een luisterend oor hebben voor een verhaal, mensen die oprecht kunnen luisteren naar een probleem waarop dan samen en naar bestvermogen gezocht kan worden naar een oplossing.

Daarnaast zal er gezorgd worden voor een afwisselend aanbod van vb. een kom lekkere soep, een hapje of een drankje aan prijzen die voor iedereen betaalbaar zouden moeten zijn. Tevens zal er ook 1 of 2 keer per maand een voordracht plaatsvinden met gevarieerde onderwerpen of het organiseren van uitstappen of een gezellige dansnamiddag.

Geïnteresseerd? Hartelijk welkom en Kom Mor Binne!

Praktische informatie:

  • Voor wie? Iedereen, zonder onderscheid, is bij ons van harte welkom
  • Wat? we zetten de deur open voor een gezellige babbel en dat vraagt slechts een kleine inspanning, we zorgen voor een hapje en een drankje en dat tegen een voor iedereen betaalbare prijs
  • Waar? VOC 't Badhuis, Overwinningstraat 22-24 te Boom
  • Wanneer? elke donderdag van 12u en 16u

Kijk rond en breng je buren mee!!!!

Voor meer informatie: jean.reyniers@gmail.com of Kom Mor Binne 0471-61 82 79